Sæson for væggelus

Væggelusen er særdeles god til at overleve alle mulige og umulige forhold, men alligevel er der stor forskel på hvornår på året vi plages mest af dem her Danmark. Se f.eks. besøgsgrafen for denne side på billedet herunder:

Væggelus besøgende

Grafen viser hvor mange besøgende denne side har haft i 2013 indtil videre – og det er særdeles nemt at se at der er mange besøgende om sommeren og at besøgstallet daler støt og roligt så snart sommeren begynder at slutte.

Den største grund til dette er at infektioner med væggelus meget ofte sker ved at de små bæster sniger sig med hjem i baggagen efter en ferie i udlandet. Efter finanskrisens begyndelse er danskere meget opmærksomme på prisen af de hoteller og feriesteder de bestiller, simpelthen for at spare penge. Selvom det ikke altid er tilfældet er der generelt større sandsynlighed for at rende ind i væggelus jo billigere et hotel eller feriested er. Det er derfor vigtigt at du checker stedet godt efter, inden du pakker kufferten ud og smider dig på sengen til en velfortjent lur.

Selvfølgelig er der også mange danskere der tager ud og rejser på ferie udenfor sommerferie-perioden, for eksempel på skiferie, men det er ikke så stort et antal som i sommerferie-periode, dertil kan man også have en teori om at væggelus ikke er så udbredte på ski-sports-steder som på sommerferie steder.

Hvis du gerne vil undgå væggelus på dine rejser, så sørg for at læse om det pågældende hotel, feriested eller lignende inden du ankommer. Find anmeldelser om stederne på nettet og spørg venner og bekendte der har rejst i området om de kan anbefale et godt sted at bo. Er du den mere eventyrlige type kan du selvfølgelig prøve at finde overnatningsmulighed hos venners, venners, venner osv. via Facebook. Det er også en god mulighed for at lære lokalbefolkningen lidt at kende udover hotelpersonalet, hvis man bor hos nogle lokale. Et andet alternativ er Airbnb, vær dog opmærksom på at der via. denne side godt kan forefindes en hel del skumle steder uden alt for god renlighed.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.9/5 (7 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 6 votes)
Sæson for væggelus, 3.9 out of 5 based on 7 ratings

Skriv et svar